Contactează-ne

Institutul de Terapie Familiala și Practică Sistemică Areopagus

Calea Martirilor 104, Timisoara

Romania, 300774  

Tel:  +40 256 487 485

office@aift.ro

www.aift.ro

Copyright © Institutul de Terapie Familială și Practică Sistemică Areopagus, Timișoara, România

Bun Venit!

Next (right) Previous (left)

Institutul de Terapie Familiala si Practica Sistemica, prin membrii si colaboratorii sai, se dedica promovarii unei viziuni holiste cu privire la fiinta umana, alinarii suferintei emotionale si dezvoltarii unei atitudini de compasiune in relatiile interumane. Respectul si responsabilitatea sociala, excelenta profesionala si integritatea morala sunt valorile care ne inspira in implinirea acestei viziuni.

In cadrul institutului se desfasoara activitati de consiliere si psihoterapie individuala, familiala si de cuplu, activitati de educatie si formare in terapie familiala sistemica, proiecte comunitare si activitati de cercetare in colaborare cu institutii nationale si internationale.

Institutul functioneaza in cadrul Centrului Regional de Integrare Sociala si Dezvoltare Umana Areopagus din Timisoara si este afiliat Asociatiei Internationale de Terapie Familiala. Institutul a fost acreditat in anul 2006 de Colegiul Psihologilor din Romania si Federatia Romana de Psihoterapie pentru a oferi cursuri de formare in psihoterapie familiala sistemica.

Prin activităţile şi serviciile oferite dorim să creem un context în care dificultăţile emoţionale şi relaţionale pot fi exprimate în cadrul empatic al unei relaţii terapeutice autentice. Pe langa metodele si tehnicile sistemice utilizare, un rol important in procesul therapeutic il are apropierea reala de ceea ce inseamna suferinta umana. Speram ca într-un astfel de context, familiile şi membrii acestora vor putea găsi soluţii potrivite pentru o dezvoltare armonioasa atat la nivel individual cat si relational.

Bun Venit!

"Încrederea și stima de sine se pot dezvolta numai într-o atmosferă în care diferențele individuale sunt apreciate, greșelile sunt tolerate, comunicarea este deschisă iar regulile sunt flexibile - este ceea ce caracterizează o familie sănătoasă." (Virginia Satir)

English Română