Contactează-ne

Institutul de Terapie Familiala și Practică Sistemică Areopagus  

Calea Martirilor 104, Timișoara  

Romania, 300774  

Tel:  +40 256 487 485

office@aift.ro

www.aift.ro

Copyright © Institutul de Terapie Familială și Practică Sistemică Areopagus, Timișoara, România

Curs de formare în psihoterapie familială sistemică

Next (right) Previous (left)

Nivel intermediar: psihoterapeut sub supervizare

Nivel avansat: psihoterapeut autonom

Institutul de Terapie Familiala si Practica Sistemica Areopagus este oficial acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania prin decizia RF-II-TM12 din 12 decembrie 2006 pentru a oferi cursuri de formare in psihoterapie familiala sistemica. Instiutul si formatorii sunt membrii afiliati la Asociatia Internationala de Terapie Familiala (IFTA) si Asociatia Europeana de Terapie Familiala (EFTA). Cursul se desfasoara in colaborare cu Adler University din Chicago. In urma absolvirii cu succes a primilor doi ani de formare se poate obtine atestatul de libera practica (psihoterapeut sub supervizare) de la Colegiul Psihologilor precum si dreptul de a deschide cabinet individual. Cursurile se vor desfasura in limba romana sau cu traducere din limba engleza.

Durata: Fiecare nivel de formare dureaza aproximativ 2 ani si contine 14 module (7 module/an academic). Modulele de formare se organizeaza in weekend.

Cine poate participa: Cursul se adreseaza psihologilor, asistentilor sociali, medicilor, teologilor, sociologilor si specialistilor din domenii inrudite.

Dosarul de inscriere trebuie sa contina: un CV, scrisoare de intentie, copie dupa cartea de identitate si copie dupa diploma de licenta. Toate documentele pot fi trimise prin email la ileanarogobete@gmail.com

Data limita de inscriere: 12 octombrie

Primul modul de formare: Ultimul weekend din octombrie

Locatia: Calea Martirilor, 104, Timisoara; tel. 0726 561255; www.aift.ro

Comisia profesională/formatori romani

Formatori internaționali:

Avantajele acestui curs

Programa de formare este conceputa conform criteriilor europene de selectie, formare si evaluare in psihoterapie familiala sistemica stabilite de EFTA, FRP/EAP si CPR. Astfel tematica de lucru va cuprinde urmatoarele subiecte:


Curs de formare

"Încrederea și stima de sine se pot dezvolta numai într-o atmosferă în care diferențele individuale sunt apreciate, greșelile sunt tolerate, comunicarea este deschisă iar regulile sunt flexibile - este ceea ce caracterizează o familie sănătoasă." (Virginia Satir)

English Română